Jari By Wani Sc Fixi

Jari By Wani Sc Fixi

Penerbit: FIXI

Penulis: Wan SC

Mukasurat: 296 mukasurat

Tahun terbitan: 2018

Bahasa: Bahasa Malaysia


"Tangan abang ni special. Tak sama macam tangan orang lain."

"Macam mana Kimi tahu?"

"Kimi pun boleh tengok masa silam orang lain?"

"Mata kimi boleh detect semua orang yang special. Macam sekarang, Kimi nampak cahaya dekat tangan abang."

"Jadi, Kimi nak abang buat apa?"

"Jangan cakap abang tak tahu yang abang boleh download dan upload memori orang lain?"

"Sumpah abang tak faham apa yang Kimi cakap ni."

"Selama hari ni abang buat apa je dengan tangan abang ni?"

"Abang tengok memori orang lain lah."

"Abang boleh buat lebih dari itu."

"Maksud Kimi?"

"Tak ada masa nak explain. Abang pegang tangan Kak Jue sekarang. Download semua memori dia."

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
  • Brand: Fixi
  • Product Code: 9789672128656
  • Availability: In Stock
  • RM19.90