Tragedi by Ismi Fa Ismail (FIXI)

Tragedi by Ismi Fa Ismail (FIXI)

Penerbit : Fixi

Tahun Terbitan : 2021

Halaman : 296 mukasurat

Penulis :  Ismi Fa Ismail


" Sorry kacau abang. Tapi kita ada masalah sikit dengan client malam ini."


"Masalah apa?"


"Encik Ghaffar tak jadi buat ritual, seba dia tak ank tengok roh anak dia dalam keadaan tak baik. Cik Hasya pulak, tak ada barang daripada waris yang sedarah sedaging. Sebab dia anak yatim piatu. Dia tak tau mak bapak dia siapa."


"Kalau macam tu, cancel sajalah dua-dua. Jom kita balik." kata Mokhsen sambil mengangkat sebelah lutut, sedia untuk bangun dari silanya. 


"Jap! Diorang ada suggest satu benda. Andika pun tak pasti boleh ke tak. Sebab tu nak tanya abang dulu....."


"Apa dia?" Mokhsen kembali bersila.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
  • Brand: Fixi
  • Product Code: 9789672328636
  • Availability: In Stock
  • RM24.90