If you choose self-pickup, please wait until we email you when your order is ready. Due to overwhelming demand for Tommy Thomas's 'My Story: Justice in the Wilderness', we expect shipping delays. We apologise for any inconvenience.

Bekerja Dengan Komuniti

Bekerja Dengan Komuniti
Author/Editor: Azizan Bahari
New Pb206 pp.
Condition: Good
Publisher: Pustaka Qarya
Published: 2013
Probably First Edition
First Published: 2013
Bekerja dengan Komuniti memberi gambaran menyeluruh dan ringkas tentang proses kerja/penyusunan komuniti sebagai suatu pendekatan dan kaedah pemerkasaan serta pembangunan komuniti. Buku ini cuba memaparkan beberapa idea, konsep, dan isu fundamental dalam kerja komuniti yang perlu dibahaskan dan difahami oleh setiap calon/pekerja (penyusun), pemimpin, dan aktivis komuniti. Bekerja dengan Komuniti sesuai sebagai bacaan dan asas perbincangan oleh kalangan pendidik/fasilitator dan pelajar kursus kerja komuniti, kerja social, pembangunan komuniti, kesukarelawanan, dan bidang-bidang berkaitan.

Azizan Bahari, Ph.D, ialah professor madya di University Malaysia Perlis (UniMAP). Beliau pernah bertugas sebagai pensyarah di Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang dan Universiti Utara Malaysia (UUM), Kedah. Azizan berpengalaman selaku Setiausaha Kerja dengan Majlis Belia Malaysia, Eksekutif Kanan merangkap editor Buletin Sukarelawan, Yayasan Salam Malaysia, dan Pengarah Eksekutif, Institut Kajian Dasar.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
  • Brand: Pustaka Qarya
  • Product Code: 9789671195208 – Bekerja Dengan Komuniti
  • Availability: In Stock
  • RM30.00

Tags: Masyarakat, Malaysia, Azizan Bahari