Elit, Pemikiran dan Pembangunan | Webinar

-0% Out Of Stock Elit, Pemikiran dan Pembangunan | Webinar
Sertai kami dalam sesi bersama Profesor Shaharuddin Maaruf, pengarang buku 'Idea-idea Melayu tentang Pembangunan: Daripada Pembesar Feudal kepada Kapitalis' dan 'Konsep Wira dalam Masyarakat Melayu', dan Dr Azhar Ibrahim, pengarang buku 'Bahasa dan Tantangan Intelektualisme', yang akan berkongsi idea sekitar persoalan pembangunan masyarakat Melayu, dengan segala cabaran dan rintangan, termasuk dimensi pemikiran dan peranan elit. 

Profesor Shaharuddin Maaruf adalah mantan pensyarah di Universiti Nasional Singapura dan Universiti Malaya. Dr Azhar Ibrahim adalah moderator untuk sesi ini. Beliau merupakan pensyarah di Jabatan Pengajian Melayu, Universiti Nasional Singapura.

Selepas anda membeli tiket ini, kami akan menghantarkan kod Zoom melalui emel. Tempoh pembelian tiket berakhir pada 26 Jun, jam 9 malam.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi [email protected] atau 03-79541355.

-----

Ditubuhkan sejak 2000, Gerakbudaya (dan imprint SIRD) secara konsisten menjadi penerbit dan pengedar buku-buku yang merangkumi kesedaran sosial, perspektif kritis dan alternatif, serta kajian sejarah Malaysia dan Asia Tenggara.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Stock Status

You can assign custom blocks with custom messages on Out of Stock products only.

  • RM10.00
  • RM10.00

Tags: Event