Due to Malaysia's restricted movement order, we may take some time to process your purchase. Thanks for your support! ♥️

Siri Pra Sekolah: Apakah Yang Bergerak?

Siri Pra Sekolah: Apakah Yang Bergerak?

Setiap hari Adam melihat banyak benda yang boleh bergerak. Apa benda yang dilihatnya?

Apakah Yang Bergerak? adalah salah satu daripada enam buah buku bergambar kanak-kanak yang menarik oleh Nani Menon, diilustrasi oleh Emila Yusof. Buku ini dibuat dari kertas tebal dan saiznya juga lebih besar supaya sesuai untuk kanak-kanak kecil membaca sendiri atau bersama ibu-bapa.

NANI MENON sudah menghasilkan beberapa siri buku pra-sekolah yang menjadi rujukan di tadika seluruh negara. Beliau mempunyai pengalaman mengajar di tadika dan bekerja sebagai penyelaras selama 26 tahun di Makmal Perkembangan Kanak-kanak Jabatan Pembangunan Manusia dan Pengajian Keluarga, Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM).

EMILA YUSOF adalah ilustrator dan penulis prolifik yang telah menghasilkan lebih dari 40 buah buku kanak-kanak. Beberapa buah buku beliau telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Jerman, Vietnam, Cina dan juga Indonesia. Beliau telah memenangi beberapa anugerah di peringkat kebangsaan dan juga antarabangsa.

Format
Author 1 Nani Menon
Author 2 Emila Yusof
Published 2017
Paperback Good

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
  • Brand: Oyez!Books
  • Product Code: 9789670999852
  • Availability: In Stock
  • RM20.00

Tags: Kanak-kanak, pra-sekolah, kids, Nani Menon, Emila Yusof